Utazás

Pokoli forróság vár ránk a héten: pillanatokon belül megérkezik az év első hőhulláma

Lábujjhegyen lopakodott közénk a nyár: május utolsó és június első napjai változékony időjárást hoztak, az előttünk álló héten azonban már nem ússzuk meg az igazi, perzselő forróságot.

Ez már a nyári hőségszezon kezdete

Csalóka időjárásnak lehettünk tanúi az elmúlt pár napban: május csapadékos, szeszélyes idővel búcsúzott, és az első júniusi hétvége sem hozott érdemi változást, a most következő héten azonban ránk rúgja az ajtót a nyár - derül ki a HungaroMet friss előrejelzéséből. A hét második felében a hőmérséklet csúcsértéke átlépi a bűvös 30 fokos határt (még hozzá nem is csak 1-2 Celsius-fokkal), vagyis sajnos kijelenthetjük, hogy nyakunkon a szokásos nyári hőségszezon! Ha kíváncsi vagy a pontos részletekre, nyisd meg galériánkat: máris folytatjuk a cikket!

Hétfőn erőteljes gomolyfelhő-képződésre kell számítani, amelyből sokfelé várható zápor, zivatar. A csapadékgócokat elsősorban felhőszakadás, de jégeső és erős, viharos széllökések is kísérhetik. Lokálisan jelentős mennyiségű csapadék hullhat! Zivataroktól függetlenül gyenge vagy mérsékelt lesz a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 28 fok között alakul. Késő este 15 és 22 fok közötti értékek várhatók.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Inspiráló Nők Díj 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!
Utazás
Lifestyle
Ez a kérdés nemcsak segíthet megérteni a partneredet, de egy jó alap lehet egy mélyebb beszélgetéshez is, ahol kiderítheted, mennyire képes együtt érezni másokkal, és hogyan kezeli a kapcsolatait.
Lifestyle
Különösen érzékenyek, és hajlamosak arra, hogy minden apró megjegyzést vagy helyzetet a szívükre vegyenek.
Home&Design
Ha követed ezeket a lépéseket, olyan otthont hozhatsz létre, amely a nyugalmat, a harmóniát és a mediterrán életstílust sugározza – mindössze néhány apró változtatással.