Cristiano Ronaldo ezt már nem titkolhatja tovább, lelepleződött a dolog

Természetesen előbb vagy utóbb mindenkiről kiderül, hogy mennyit keresett az előző évben, és Cristiano Ronaldo felért a csúcsra sportolóként.

Közben persze pletykák is terjednek Ronaldóval kapcsolatban

A Nemzeti Sport is nem olyan rég arról írt, hogy a másfél éve az al-Naszrhoz szerződött Cristiano Ronaldo a nyáron visszatérhet Európába. Erről Alhazza Mutab, a szaúdi sport360 újságíró indította el a pletykákat.

Állítólag a Bayer Leverkusen vezetőedzője, Xabi Alonso szeretné a csapata soraiban tudni korábbi csapattársát. Ez azt is jelentené, hogy miután Ronaldo alaposan megszedte magát pénzzel, visszatérhetne a Bajnokok Ligájába is.

A galériánkban megmutatjuk, hogy mennyi pénzt keresett, és mely sportolókat tudta maga mögé utasítani.

Megjelent a Forbes legújabb listája, és megtudtuk azt is, hogy kik voltak a legjobban kereső sportolók. Az aranyérmet nem nagy meglepetésre Cristiano Ronaldo szerezte meg, akinek őrületes fizetése van Szaúd-Arábiában.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Ha így készíted a burgonyapürét a továbbiakban, akkor számíthatsz rá, hogy az egész család repetázni fog belőle, és másnapra már tuti nem marad a mennyei köretből.
Sztárok
A hercegné a minap egy gálán járt Los Angelesben Harry herceg nélkül, és bizony meglehetősen kitett magáért, már ami a kinézetét illeti.
Sztárok
Ahogyan a Cheat Sheet is írja, Harry egykori testőre kitálalt, és bevallotta, mi az oka annak, hogy a trónörökös roppant mód irigykedik öccsére a mai napig.