Dobj 3 nedves törlőkendőt a mosnivaló mellé! Nem hiszed el, mi fog történni

Biztosan te sem gondoltad volna, hogy a mosásnál érdemes nedves törlőkendőt dobni a gépbe, pedig így van; cikkünkben azt is eláruljuk, miért!

Nem bánod meg, ha kipróbálod

Számos mosási trükkel találkozunk nap mint nap, melyek különböző háztartási cikkekkel, természetes vagy vegyi anyagokkal ígérnek költséghatékony, valamint látványos megoldást a makacs foltok eltávolítására, illetve a ruhák frissességének megőrzésére – azonban fontos megjegyezni, hogy nem minden módszer bizonyulhat biztonságosnak minden típusú szövetre, textilanyagra. A népszerű tippek között lehetnek olyanok, melyek túlzottan erős vegyi anyagokat vagy tisztítószereket ajánlanak, melyek károsíthatják a ruhákat, rosszabb esetben pedig allergiát okozhatnak, míg mások valójában egyáltalán nem hoznak szembetűnő eredményt, csak időt és energiát pazarolunk rájuk. Létezik azonban egy elsőre furcsának tűnő praktika, amit mindenképpen érdemes kipróbálni, ugyanis egészen elképesztő dolgot tapasztalhatsz általa. Részletek a galériában!

Bizonyosan te is észrevetted már, hogy ágyneműk, paplan- vagy párnahuzatok mosásakor kisebb szöszök vagy éppen haj- és szőrszálak maradnak a tisztára mosott anyagon.
Kattints a további képekért!

Ha a mosás lejártával te is szembesültél már azzal a problémával, hogy a kedvenc felsőd vagy nadrágod összement, ne aggódj: nem kell kidobnod a mini méretűnek tűnő ruhadarabot, ugyanis egy pofonegyszerű trükkel újra a régivé "varázsolhatod" az összezsugorodott ruhát!

Leadfotó: 123rf

Forrás: Kiskegyed

Oldalak

Video Inspiráló Nők Díj 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!
Lifestyle
Ez a kérdés nemcsak segíthet megérteni a partneredet, de egy jó alap lehet egy mélyebb beszélgetéshez is, ahol kiderítheted, mennyire képes együtt érezni másokkal, és hogyan kezeli a kapcsolatait.
Lifestyle
Különösen érzékenyek, és hajlamosak arra, hogy minden apró megjegyzést vagy helyzetet a szívükre vegyenek.
Lifestyle
Az őszi nátha nem elkerülhetetlen, és még ha meg is betegszünk, számos olyan módszer létezik, amely jelentősen lerövidítheti a betegség lefolyását.