Meghálálja a tested, ha minden nap eszel ebből: nemcsak vitaminbomba, de a pluszkilókat is leolvasztja ez a zseniális étel

A savanyúságot nemcsak az íze, hanem jótékony élettani hatásai miatt is érdemes beépíteni a mindennapi étrendbe; cikkünkben kifejtjük, mennyi mindent fogsz tapasztalni, ha így teszel!
Sok mindenben segít
A magyar konyha legkedveltebb nyersanyagai közé tartozik a káposzta, főként annak savanyított verziója, amely magába foglalja mindazt, ami az emberi szervezetnek különösen hasznos: vitaminokat, ásványi anyagokat, fehérjéket és azok felszívódását segítő jófajta savakat, méregtelenítő anyagokat, rostokat, valamint szénhidrátokat. Ám ez a közkedvelt „köret” ennél jóval többre is képes: talán nem is sejted, milyen előnyökkel jár, ha az étrended részévé teszed. Galériánkban eláruljuk, miért éri meg savanyú káposztát fogyasztani a lehető leggyakrabban:
A rántotta az egyik legfinomabb és legtáplálóbb reggeli, ráadásul még a diétába is beilleszthető, ha hozzáadunk egy titkos összetevőt.
Leadfotó: 123rf
Forrás: SóBors
Oldalak

This is a modal window.