Ettől az extra hozzávalótól lesz finom, vajpuha a mézeskalács: ezentúl csak így fogod készíteni minden karácsonykor

Évek óta keresed a rögtön puha, legfinomabb mézeskalács receptjét? Nos, talán nem is gondolnád, de ha hozzáadsz egy plusz összetevőt a tésztához, végre teljesülhet a vágyad!
Felejtsd el a megszokottat, turbózd fel a kedvenc recepted ezzel az egy dologgal
A mézeskalács sütés szinte minden családnál bevett hagyomány, és majdhogynem kötelező az ünnepek előtt, hiszen a finom, fűszeres sütemény segít ráhangolódni a karácsonyra, mivel megadja azt a bensőséges és meghitt hangulatot, amelyre mindannyian vágyunk. A süti elkészítése ugyanakkor remek közös program az adventi időszakban, hiszen a gyerekek is részt tudnak venni a tésztagyúrásban, a szaggatásban, valamint a sütés utáni díszítésben. Igen ám, de a kemény, száraz mézeskalács minden háziasszony rémálma: évről-évre mindenki a tökéletes, omlós és azonnal vajpuha receptet keresi, azt azonban sokan nem is gondolnák, hogy mindössze egy extra hozzávalótól meg is kaphatjuk ezt a végeredményt, legyen szó bármilyen receptről. Hogy miről is van szó pontosan, azt galériánkból megtudhatod!
Gondoltad volna, hogy a tésztafőzés folyamatát simán felgyorsíthatod, és ehhez csupán egy apróságon kell változtatnod a bevett rutinodban? Nos, cikkünkben most elárulhatod, mi a szupergyors tésztafőzés titka!
Leadfotó: 123rf
Oldalak
