Ezeket az italokat és ételeket mindenképpen kerüld el repülés előtt!

A felszállás előtt általában jó pár órán át üldögélünk a reptéren, így természetes, hogy időközben megéhezünk, megszomjazunk. Az viszont egyáltalán nem mindegy, mit is fogyasztunk ilyenkor.

Sok problémát okozhat

James Cole, a Panache Cruise nevű luxus körutazásokat szervező vállalat alapítója és ügyvezető igazgatója árulta el, melyek azok az ételek és italok, amelyeket érdemes inkább messziről elkerülnünk egy repülést megelőzően, mert többet árthatnak, mint használnak. Az utazás néha kellemetlenségeket hozhat magával, különösen hosszú távú repülőutak esetén, ezért nagyon fontos, hogy lehetőség szerint kerüljük a kiszáradást, vagy éppen gyomorégést okozó ételek és italok fogyasztását. Ha kíváncsi vagy a szakértő tanácsaira és legközelebb szeretnél biztosra menni az ételek és italok okozta kellemetlenségeket illetően, akkor olvass tovább! Mutatjuk, mit érdemes inkább elkerülnöd a felszállás előtti néhány órában, illetve repülés közben!

Gyorséttermi ételek „Lehet, hogy vonzó a gyorsétterem ételválasztéka, amikor az ember egy repülőtéren ragad, vagy éppen a beszállásra vár, de ezek a zsíros ételek gyomorégést okozhatnak magas zsírtartalmuk miatt" - mondja James. - „A gyorséttermi ételek emellett magas nátriumtartalommal is rendelkeznek, ami könnyedén puffadást okozhat. Ez komoly kellemetlenségek forrása lehet az utazás során, különösen a légnyomás miatt."
Kattints a további képekért!

Az ünnepi utak lefoglalásának időzítésén sokat spórolhatsz. Ebben a cikkben megmutatjuk, hogy mikor érdemes lefoglalni a repjegyeket az szakértők szerint.

Leadfotó: 123rf, forrás: express.co.uk

Oldalak

Video Inspiráló Nők Díj 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!
Lifestyle
Ha te sem vagy híve az erős kemikáliáknak, valamint a rágcsálóirtó szereknek és mérgeknek, akkor ezt a filléres házi praktikát neked is ismerned kell.
Lifestyle
A Vízöntővel olyan váratlan esemény történik, ami alapjaiban forgatja fel az életét. Napi horoszkóp.
Sztárok
Az 50 éves, Oscar-díjas spanyol színésznőn egyszerűen nem fog az idő vasfoga: éppoly csinos és káprázatos, mint 10-15 évvel ezelőtt, nem véletlenül irigykednek rá annyian.