A színek rejtett jelentése: így válaszd ki a tökéletes árnyalatú outfitet a különböző alkalmakra!

Az öltözködés nem csupán a divat vagy a személyes stílus kifejezése, hanem mélyebb jelentések forrása is lehet, egy-egy szín ugyanis erőteljesebb hatást gyakorolhat akár öltözködésünket tekintve is, mint gondolnánk.

Mit érdemes felvenni?

A színek rendkívül erőteljes eszközök lehetnek a hangulatunk, az önbizalmunk és a környezetünkre gyakorolt hatásunk formálásában. A színek pszichológiájának megértésével sokkal jobban tudatában lehetünk annak, bizonyos színek pontosan milyen érzelmeket váltanak ki általánosságban az emberekből, ezáltal pedig képesek lehetünk befolyásolni a rólunk alkotott benyomásokat. Talán te sem sejtetted eddig, de bizony egy megfelelően kiválasztott árnyalatú outfit rengeteget segíthet neked a mindennapokban akár az önbizalmadat, akár a hangulatodat, akár más emberek hozzáállását tekintve. Ha kíváncsi vagy, mely alkalmakra milyen színű szettet érdemes összeállítanod, nézd meg a galériát!

Feketét, ha okosnak akarsz tűnni! A fekete a luxus és a kifinomultság színe. Egy tanulmány szerint a tekintély, a hatalom, a komolyság és a magas intelligencia megtestesítője, mivel viszont a fekete színt a nyugati kultúrában a gyász és a szomorúság szimbólumaként ismerik, nem feltétlenül a legjobb ötlet mindig teljesen feketében öltözködni, mert ez túlságosan formálissá teheti a megjelenésed. Ehelyett próbálj meg néhány esszenciális fekete darabot kiválasztani, melyek bármilyen szettből komoly és intelligenciát sugárzó összeállítást varázsolnak!
Kattints a további képekért!

A farmerek legtöbbünk gardróbjának alapkellékei, hiszen nagyon jól kombinálhatóak szinte bármivel, még más farmer anyagú darabokkal is.

Leadfotó: Pexels, forrás: brightside.me

Oldalak

Video Így ünnepelte 2024-ben az Inspiráló Nőket a Femcafe
Utazás
Persze megkérdezhette volna, hogy le tudja-e adni angolul a rendelését, de ő a nehezebb utat választotta a gyorsétteremben, így magyarul kezdett el beszélni.
Lifestyle
Teljesen mást helyeznek előtérbe a nők, mint a férfiak, amikor randiappot használnak. Azonban mire kell figyelni, hogy „jobbra legyél húzva”?
Sztárok
Erzsébet és Fülöp 74 éves lánya kimondta, mit gondol valójában Meghan Markle-ről.