Brutális vagy még belefér? Ezzel a szigorú módszerrel tartja magát csúcsformában Heidi Klum

Heidi Klum 50 évesen is ugyanaz az elbűvölő, szuperszexi és inspiráló divatikon, mint amilyen karrierje legsikeresebb éveiben volt. Szépsége, valamint kisugárzása még mindig a régi, ráadásul az alkata sem változott szinte semmit – ez azonban nem csupán a remek genetikájának köszönhető.

Ezzel tartja magát formában az ötödik X felett is

Heidi Klum hosszú és sikerekben gazdag karrierje során kiemelkedő módon járult hozzá a divatipar fejlődéséhez, ráadásul nemcsak a kifutón, hanem televíziós személyiségként a képernyőn keresztül is sikerült hatással lennie az emberek stílusérzékére. Egyedi és újító ízlésvilága mindig is komoly befolyással bírt a trendekre, de arról sem szabad elfelejtkezni, hogy tervezőként is tökéletesen megállja a helyét a szakmában – saját kollekcióival, valamint luxusmárkákhoz fűződő együttműködéseivel méltó módon vívta ki magának a divatkirálynő státuszt. Az pedig csak hab a tortán, hogy 50 évesen is pontosan olyan remek formában van, mint évtizedekkel ezelőtt, így nem csoda, hogy rajongóit nagyon is izgatja az a kérdés, vajon minek köszönheti mindezt. Nos, a választ nemrég maga a szupermodell árulta el; részletek a galériában!

Heidi Klum jellegzetes arcvonásairól, igéző szemeiről, csábos mosolyáról, makulátlan bőréről és kifinomult megjelenéséről ódákat lehetne zengeni – nem is csoda, hogy évtizedek óta a modell- és divatszakma egyik legmeghatározóbb képviselőjének mondhatja magát.
Kattints a további képekért!

Heidi Klum szépsége vitathatatlan, csodás génjeiből pedig lánya, Leni is rengeteget örökölt. De azt tudtad, hogy az 50 esztendős szupermodell édesanyját is hasonló adottságokkal áldotta meg a sors?

Leadfotó: Kevin Winter/Getty Images
Forrás: Page Six

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
A 28 éves hollywoodi sztár zöld ruhája nem sokat hagyott a képzeletre.
Utazás
Az utazási ipar bennfentesei felfedték, hogy melyek azok a dátumok, amelyeket ajánlott elkerülni repjegyfoglaláskor a karácsonyi időszakban.
Sztárok
A sussexiek Netflix-sorozatukban beszéltek őszintén a királyiakkal való viszonyukról, és elárulták azt is, pontosan mi volt az a dolog, amely éket vert közéjük és Vilmos herceg közé.