Felkavaró állítással törte meg a csendet a népszerű herceg: „Harry szenved, borzalmasan szomorú az egész, ami vele történik”

Az egyik királyi család közkedvelt hercege őszintén elmondta a véleményét arról, ami szerinte jelenleg Harryvel és körülötte zajlik.

Pontosan tudja, mit érez Harry

Emánuel Filibert savoyai herceg neve idehaza sokak számára ismeretlenül cseng, pedig valójában egy igencsak közkedvelt királyi sarjról van szó, akinek sajnálatos módon soha nem nyílt lehetősége az uralkodásra. Emánuel az utolsó olasz király unokája, aki többször is megpróbált visszatérni Olaszország politikai életébe, sajnos kevés sikerrel. Olaszország velencei hercege éppen ezért nemrégiben lemondott a trónról, és lányára bízta a komoly feladatot, hogy felélessze a királyi család iránti elismerést, és magához vegye valamilyen módon a hatalmat. Nos, annak ellenére, hogy Emánuelnek sok beleszólása tehát nincs a világ dolgaiba, természetesen figyelemmel követi a többi királyi család életét, főleg a brit família mindennapjait. A minap Harryvel kapcsolatban tett megjegyzést a Fox News Digitalnak, ahol bevallotta, mennyire sajnálja Sussex hercegét, és azt is elárulta, miért.

Lemondásával kapcsolatban az olasz herceg a következőket mondta: „Olyan világban élünk, ahol szinte minden egyes nap minden változik, sok az inger, és gyakorlatilag követhetetlen, hogy mi zajlik. A mai generáció azonban otthon érzi magát a bizonytalan dolgokban, és tudja tartani a lépést. Mindeközben persze nem szeretném elvenni a legszebb éveit a lányomtól sem, és rárakni valami olyan terhet, amire talán nem is áll készen és amit nem is szeretne” – nyilatkozta, majd Harryről is szót ejtett.
Kattints a további képekért!

Állítólag a jövendőbeli királyi pár Harry és Meghan Oprah Winfrey-vel készített interjúja után szinte elvárta a palotától, hogy az intézmény a királyi család nevében adjon ki egy közleményt, melyben állást foglalnak, ám ez nem így történt.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
II. Erzsébet szívügyének tekintette, hogy Meghan Markle beilleszkedjen a brit királyi családba, éppen ezért hajlandó volt vele kapcsolatban kivételt tenni egy fontos kérdésben.
Fashion&Beauty
Kamilla királyné ezúttal nem fenséges estélyiben vagy tekintélyt parancsoló kosztümszettben keltett nagy szenzációt, hanem egy átlagos, mégis feltűnően csinos őszi ruhában.
Lifestyle
A Halak életében újra felbukkan egy régi nagy szerelme. Hétvégi szerelmi horoszkóp!