Farmerrajongó vagy? Íme a legstílusosabb farmert-farmerrel outfitek!

A farmerek legtöbbünk gardróbjának alapkellékei, hiszen nagyon jól kombinálhatóak szinte bármivel, még más farmer anyagú darabokkal is.

Farmer minden mennyiségben

A dupla farmer szettek mindenhol feltűnnek a hírességektől kezdve a legnépszerűbb influenszerekig. Légy akár a szűkebb fazonok, akár az egészen bő farmerek szerelmese, egészen biztosan a te ruhatáradban is lapul egy nadrág, amely nagy kedvenced! Amellett, hogy a farmerek segítségével elképesztően sokféle szettet összeállíthatsz, a megfelelő darabokkal kombinálva szinte bárhová viselheted őket, egy laza délutáni sétához, de akár még az irodába is tökéletes választás lehet. A legnépszerűbb összeállítás talán a farmer-ing kombó, nem szabad azonban megfeledkezni a farmert-farmerrel szettekről sem, melyekkel igazán különleges és stílusos módon hódolhatunk az örökzöld farmer trendnek. Galériánkból rengeteg inspirációt gyűjthetsz, ha te is óriási farmerrajongó vagy, kétség kívül imádni fogod a következő outfiteket! Olvass tovább!

Farmerkabát és maxi szoknya Lazán elegáns megjelenésre vágysz? Egy farmerkabátos, maxi szoknyás szettel elképesztően stílusos hatást érhetsz el!
Kattints a további képekért!

Rengeteg új nadrágtrend látott napvilágot a napokban. A kengyeles cicanadrágok például fénykorukat élik, de egy másik darab is visszajött a divatba.

Leadfotó: Pexels, forrás: vogue.co.uk

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Fashion&Beauty
Jótékonysági eseményen járt nemrég Meghan Markle, az alkalomra pedig remek öltözéket konstruált magának – a legnagyobb figyelem divatos nadrágjára összpontosult, ami kiváló választás lehet bárki...
Lifestyle
A Nyilas értékes tudáshoz juthat, amit használni és kamatoztatni is tud majd. Napi horoszkóp.
Fashion&Beauty
A férfiak legnagyobb bánatára ez a kényelmes és praktikus ruhadarab most újra napvilágot látott.