Sztárok

Ragyogó nő lett Kovács Ákos középső lánya: Az énekes egy megható pillanatról osztott meg fotót az elbűvölő Katával

Nem mindennapi pillanatról osztott meg képet Ákos lányával, a 17 éves Katával.

Négy gyermekes családapa

Kovács Ákos, a Bonanza Banzai és ma már egyéni produkciójának sztárja 54 éves korára négy gyermekes családapa lett, a három lánnyal és egy fiúval felesége, Őry Krisztina ajándékozta meg őt. Fiuk, Márton a legidősebb, aki 1998-ban látta meg a napvilágot, utána jött 2002-ben Anna, majd 3 évvel később Kata és 2010-ben Júlia.

A 17 éves Kata immáron szinte felnőtt nővé cseperedett, édesapja nem is rejti véka alá, hogy mennyire büszke rá. Lánya szalagavatója alkalmából egy közös fotót is megosztott gyönyörű lányával, amin éppen együtt táncolnak.

"SZALAGAVATÓ. Már a harmadik is végzős a gimiben, hihetetlen... Kata tündökölt a szalagavatón. Őrületes előkészületeken és izgalmakon vagyunk túl. El sem tudom képzelni, mi lesz majd az esküvő előtt...?! Keringőztem Katával, a feleségemmel, az anyósommal, Júlia lányommal, a sógornőmmel és az unokahugommal. Most pedig iszonyúan fáj a derekam...! És még komoly próba is lesz ma, ahogy ideér a banda. Ja, és Sanghajban DÖNTŐS a kisjátékfilmünk! Eseménytelen évzárás, 2022" - írta a képhez a lapozós poszthoz, melynek második fotóján a kisebbik lányuk és Őry Krisztina is látható a boldog napon.

Forrás és fotó: Instagram

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Sztárok
Sztárok
Majka és Hajni már nagyon régóta alkotnak egy párt. Előbbi talán nem is gondolta volna, hogy egy férfi elő fog tűnni a párja múltjából.
Lifestyle
A Nyilast nem kíméli a sors és stresszes hónap elé néz. Íme az október havi egészség horoszkóp.
Sztárok
Ha még te sem szerezted be az őszi, átmeneti kabátodat, akkor mutatunk egy olyat, amit imádni fogsz.