Sztárok

Hová tűnt? Így telnek ma a nyilvánosságtól elvonult Kudlik Júlia mindennapjai

Mióta megözvegyült, már egyre vékonyabb szálakkal kötődik a külvilághoz: Kudlik Júlia, a honi televíziózás egyik emblematikus arca civilként éli nyugdíjas éveit, még saját szomszédai is csak keveset tudnak róla.

Barátaitól és volt kollégáitól is elzárkózik

Július 14-én ünnepelte 77. születésnapját Kudlik Júlia egykori műsorvezető, a hazai televíziózás meghatározó személyisége, emblematikus arca, aki mára teljességgel elvonult a nyilvánosság elől. A Best magazin nemrégiben utánajárt, milyen körülmények között is telnek a nyugdíjas Kudlik Júlia mindennapjai. A híresség számára óriási törést jelentett, amikor évekkel ezelőtt elveszítette férjét, Szűcs Lászlót. A rendezővel 40 éven keresztül éltek boldog házasságban, és mióta megözvegyült, a korábbi tévés egyre vékonyabb szálakkal kötőik a külvilághoz.

Kudlik Júlia napjainkban úgy él, mint bármely más civil nyugdíjas. Jelenlegi otthona egy szentendrei lakóparkban található, önálló családi ház. Nemcsak régi barátait, kollégáit, ismerőseit nem engedi közel magához, de még a szomszédai is vajmi keveset tudnak arról, mivel is tölti üres óráit a magyar televíziózás hajdani nagyasszonya.

“Pont úgy néz ki, mint ahogy a tévében láttunk anno, csak idősebb pár évvel. Nem sokat tudunk róla, eléggé magának való hölgy” - árulta el a korábbi műsorvezetőről lakóparkbéli szomszédja. Úgy hírlik, a 77 éves Kudlik Júlia még mindig szeret főzni, illetve emellett szívesen tölti patchworközéssel az időt.

Lapozz, még nincs vége!

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Sztárok
Lifestyle
A futás szerelmesei számára a sebesség mindig is központi szerepet játszott. De gondoltad volna, hogy bizonyos szempontból a kifejezetten lassú futás is előnyös lehet?
Lifestyle
Régóta köztudott, hogy az alvás rendkívüli szerepet játszik egészségünk megőrzése szempontjából. De gondoltad volna, hogy az sem mindegy, melyik oldalon alszol?
Home&Design
A modern belsőépítészetben egyre inkább hódítanak a hangulatos árnyalatok, van viszont egy szín, melytől a legtöbben azonnal elrettennek, pedig a szakértők szerint egyáltalán nem kellene.