Egy apró dolog a titok nyitja: Így készítsd el a sült krumplit, hogy ropogós legyen
Két hozzávaló, és nem lesz többé olajos, szottyadt köret az asztalon.
Mindenki kedvence
A sült krumpli az a köret, amit szinte nincs olyan ember, aki ne szeretne, és bár az elkészítése pofonegyszerű feladatnak tűnhet, mégsem mindig sikerül úgy, ahogyan azt szeretnénk. Természetesen több tényező is hozzájárul ahhoz, milyen is lesz a végeredmény, ám minden igyekezetünk ellenére sem lesz mindig tökéletesen ropogós a burgonya, márpedig az olajban ázott puha és mállós krumpli mindenkinek a kedvét szegheti. Szerencsére több sztárséf is megosztotta már saját titkát és trükkjeit a finom köret elkészítését illetően Jamie Olivertől kezdve egészen Gordon Ramsayig, ám mi most mégis Nigella Lawson tanácsát fogadtuk meg és készítettük el receptje alapján életünk eddigi legropogósabb és legízletesebb sült krumpliját. Ha te is kíváncsi vagy rá, hogyan is készül, lapozz a következő oldalra!