Ritkán látni őt: Ilyen nagy már John Travolta fia – Megható képet posztolt a színész

Kisfia szülinapja alkalmából osztotta meg a fotót Travolta.

Már tíz éves

John Travoltát sajnos több tragédia is érte az életben: a színész három gyermeke közül a 16 éves Jett 2009. január 2-án vesztette életét egy bahamai üdülés során, Travolta felesége, Kelly Preston pedig idén júliusban, 57 éves korában mellrákban hunyt el, amellyel a gyönyörű színésznő két éve küzdött. A gyászoló család élete azonban nem állt meg, a színészt két gyermeke, Ella Bleu és Benjamin is vigasztalja – utóbbi éppen a tegnapi napon töltötte be tizedik életévét, a nem mindennapi alkalom kapcsán pedig Travolta is posztolt az Instagramra.

Ritkán mutatja meg a nyilvánosságnak

Felesége júliusban bekövetkezett halála óta a színész csak ritkán osztott meg képeket közösségi oldalain, a kis Bent pedig szinte sohasem láthatja a nyilvánosság.
Kattints a további képekért!

Júniusban jelentette be, hogy hat hónapja józan, azóta azonban újra pótszerekhez nyúlt.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Sztárok
Szombaton, azaz 2024. szeptember 21-én került megrendezésre a Szerencsejáték Zrt. Szuperkoncertje a Hősök terén, ahol a fő fellépő a nemzetközileg elismert előadó, Ricky Martin lesz, azonban mellette...
Sztárok
Katalin hercegnéről köztudott, hogy rendkívül szabálykövető, és ugyanerre tanítja gyermekeit is, azonban előfordul néha, hogy ő is szembe megy az előírásokkal.
Lifestyle
Immár hagyományként, idén hatodik alkalommal ismeri el a Femcafe.hu azokat a női teljesítményeket, amelyek széles körben inspirálják a közönséget. Szeptember 9-én kezdetét vette a szavazás, ahol a...