Serpenyős hús - rengeteg hagymával

Ma indul a Sziget, és mi most megmutatjuk, hogy készül az egyik legnépszerűbb "szigetes" kaja: a hagymás hús.

Serpenyős hús

Hozzávalók:

  • 3-4 csirkemell vagy 80 dkg karaj esetleg comb
  • 60 dkg hagyma
  • 1dl olaj
  • 3-4 gerezd fokhagyma
  • majoranna
  • kakukkfű
  • só, bors

Elkészítés:

Nem elírás a hagyma mennyisége! Ez az étel úgy jó, ha kb. annyi benne a hagyma, mint a hús. A húst és a hagymát felkockázzuk. Az olajat felhevítjük. Ha nincs elég nagy serpenyőnk, csináljuk két részletben, vagy vegyük a mennyiségek felét (az kb. két embernek elég). Beledobjuk a húst és a hagymát a serpenyőbe és addig sütjük, amíg a hús teljesen át nem sül. Ez a csirkénél 5-6 perc, a karajnál, combnál kicsit több - vagy apríthatjuk kisebb kockákra. Amikor úgy érezzük, már jó, vegyünk ki egy darabot, vágjuk fel, és ha belül már nem rózsaszín, megvagyunk. Puha kenyérrel isteni!

Lapozz még két serpenyős étel receptjéért!

Fotó: simplyrecipes.com

Oldalak

Video Erre ügyelj, ha ülőmunkát végzel
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -:-
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • captions and subtitles off, selected
      Hirdetés
      Lifestyle
      Ha repülővel utazol, fontos a kényelem, így a megfelelő viselet. A stewardess most elárulta, miért rossz ötlet pólóban repülni.
      Home&Design
      Egy friss elemzés szerint van egy szó, amely bizonyítottan nagyobb érdeklődést kelt – és akár 4%-kal is megdobhatja az ingatlan értékét. Vajon te is jól használod ezt a trükköt?
      Sztárok
      III. Károly király és Kamilla királyné a világ legkülönlegesebb fogásait fogyaszthatják nap mint nap, ők mégis egy roppant egyszerű, pillanatok alatt elkészíthető eledelért rajonganak.
      Lifestyle
      A legtöbben nem is sejtik, hogy egyetlen telefonos beállítás miatt könnyű prédává válhatnak a hackerek és tolvajok számára.
      Sztárok
      Sztárok
      Ami pedig a legjobb, hogy idehaza is kapható az a minőségi alapozó, amit Katalin hercegné nap mint nap használ.