Brutál finom nutellás kalács, dugig töltelékkel: soha többé nem akarok mást sütni
Ki mondta, hogy kalácsot csak húsvétkor fogyaszthatunk? Engem például elég nehezen lehet visszatartani ettől a finomságtól, ezért gyakran sütök és nem félek használni. Mivel szeretem variálni a dolgokat, gondoltam jó lenne ezt is megbolondítani kicsit. Most olyan mogyorókrémes változatot hoztam Neked, amiből a töltelék nem csak kikacsint, hanem a kalács minden részéből integet.
Nutellás kalács, megspékelve mogyoróval
Akármilyen töltelékes dologról van szó, nekem nagyon fontos, hogy bőven legyen mit élvezni a megtöltött finomságokban. Nem szeretem kispórolni a legjobb részét az efajta sütiknek, ez a kalácsban pedig dugig van nutellával, úgyhogy panaszra semmi okunk.
Így készül a mogyorókrémes csoda
Ugye, hogy ellenállhatatlan? A kalács teljes receptjét egyébként megtaláljátok Fördős Zé, a Konyhafőnök zsűritagjának gasztro videoblogján.
Kíváncsi vagy a tökéletes karácsonyi menüre? Akkor kattints a következő oldalra!