Krémsajtos uborkatekercsek - Ellenállhatatlan vendégváró falatok

A vendégváró falatok rendre gyorsan el szoktak fogyni, ezek az uborkás tekercsek pedig már lehet akkor eltűnnek, miközben készíted őket! Jobb, ha vigyázol!
Hozzávalók
- 1 nagyobb uborka
- krémsajt
- ½ csésze fenyőmag
- 1 csésze durvára vágott dió
- 1 ek apróra vágott snidling
- 1 citrom leve
- 1 ek citromhéj
Elkészítés
Az uborkát mossuk meg alaposan, majd egy hámozó vagy egy éles kés segítségével hosszában vágjuk szeletekre. A fenyőmagot és a diót pirítsuk meg egy serpenyőben, majd tegyük ki egy tálba, keverjük hozzá a citrom levét, a citromhéjat, a sót, a borsot, az apróra vágott snidlinget, esetleg egy csipet pirospaprikát. Ehhez adjuk hozzá a krémsajtot. Keverjük jól el, majd ebből kanalazzunk az uborkaszeletekre. Óvatosan tekerjük fel és egy fogpiszkálóval rögzítsük. A vendégek imádni fogják.