Régimódi történet - Így ismerkedett meg Hajdú Péter és Sarka Kata

Micsoda éjszaka volt! Hajdú Péter és Sarka Kata gyakran mondogathatják ezt, mikor a gyerekeiknek mesélik, hogy hogyan ismerkedtek meg. Számukra az az este sorsdöntő volt. Magyarország egyik legnyerőbb párosa a HELLO! magazinnak újra felidézte azt a bizonyos éjszakát.

Régimódi történet

Balatonföldváron kezdődött az egész, kilenc évvel ezelőtt. Hajdú Péter még nem volt ünnepelt sztár, Sarka Kata pedig mindössze 19 éves volt. Még tinédzser. Péter meglátta Katát és azonnal odalépett hozzá. A telefonszámát is elkérte, de Kata nem merte megadni neki a sajátját. Gondolta, először jó lesz az édesanyja száma is, és a lánya az anyukája telefonszámát adta meg a tévésnek.

"A megismerkedés pillanata mindkettejükbe beleégett. Péter nem tagadja, hogy eleinte a szokásos vadászösztön vezérelte, bár az első benyomás őt is mélyen megérintette. De szép ez a lány, mondta magának." - olvasható a HELLO! magazinban.

Péternek nagyon tetszett, hogy Kata tartja a három lépés távolságot. Nem is csoda, hogy Kata tartozkódó volt, hiszen mindketten párkapcsolatban éltek, de nagyon hamar megérezték: sosem lesz már ugyanolyan az életük, mint azelőtt.

​Aznap este szóba sem jöhetett a telefonszámcserénél több, így hát Péter elhívta a kiszemelt lányt a másnapi roadshow-ra. Hogy Kata elment-e végül vagy sem, arról már nem szól a fáma, a többit pedig már megírták az újságok.

Fotó: Femcafe/Kunos Attila

Oldalak

Video Bemutatjuk a 2024-es Inspiráló Nők Díj jelölőbizottságát
Lifestyle
Mindannyian egyedi karakterek vagyunk, de azt tudtad, hogy a csillagjegyed is döntő szerepet játszik személyiséged formálásában, illetve abban, mennyire vagy érzelmileg intelligens?
Sztárok
Demi Moore nagy nyomást helyezett magára, miután világra hozta második gyermekét, Scout Willist.
Fashion&Beauty
Cindy Crawford lánya, a 23 éves Kaia Gerber a minap felolvasóestet tartott a New York-i Hotel Chelsea-ben, az alkalomra pedig remek outfitet álmodott meg magának.