Brutális családi vita: Az énekesnő kiverte lánya fogát egy fémrúddal

Rettenetes vita alakult ki anya és lánya között, amely következtében az ismert soul-énekesnő, Angie Stone egy fémrúddal kiverte lánya fogait.

Ez biztosan fájt

Véresen végződött egy vita az 53 éves sztár és 30 éves lánya, Diamond között. Vajon mitől fajult el ennyire a veszekedésük? A rendőrségi jelentésből kiszivárgott információk alapján az énekesnő felszólította lányát, hogy rakjon rendet a házban, illetve szóljon rá gyerekeire, akik meztelenül rohangáltak.

A két nő ezen annyira összekapott, hogy Stone veszélyben érezte magát, így megragadott egy fémrudat, amivel véletlenül kiverte lánya metszőfogait. A brit Daily Mail nevű lap szerint azonban Diamond Stone másképp emlékszik a történtekre: állítása szerint az anyja célzottan ütötte meg.

Az igazság kiderítése már a rendőrség dolga, akik még aznap előállították Angie Stone-t, majd a 10 000 dolláros kaució ellenében szabadlábra engedték.

Fotók: Instagram

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Egy bizonyos folt jelenléte egyértelmű figyelmeztetés arra, hogy a tojás már nem megfelelő a fogyasztásra, és nagy egészségügyi kockázatot jelenthet.
Sztárok
Annak ellenére, hogy évek óta nem találkoztak, III. Károlynak és unokájának, Archie hercegnek van egy közös, imádnivaló szenvedélyük.
Lifestyle
Vajon a gyerekek születési sorrendje befolyásolja-e a viselkedésüket és életútjukat? Egy kutatás szerint igen és nem is akárhogyan.