Ma reggel megszületett Sebestyén Balázs második gyermeke

Az ismert tévés és rádiós személyiség, Sebestyén Balázs ma reggel már nem volt jelen a Morning Show felvételein, ugyanis a kórházban várta második gyermekének születését, majd a rádiós műsorban be is jelentette az örömhírt.

Gratulálunk!

A rádióhallgatók és rajongók izgatottan várták, hogy mikor születik meg a második Sebestyén-baba, majd kilenc óra előtt nem sokkal az újdonsült kétszeres apuka, saját maga osztotta meg az örömhírt. „6:30 perckor született meg 2 kiló 80-nal. Egészséges, minden a legnagyobb rendben. Már fogtam is a kezemben. Nagyon cuki, nagyon formás, imádom, nagyon kis zabálnivaló.” - mondta a műsorba betelefonáló Sebestyén Balázs.

A tévés és Horváth Viktória 2009-ben házasodott össze, majd ugyanabban az évben, pontosan október 18-án megszületett első gyermekük, Benett, aki a mai naptól már egy boldog nagytesó.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Frank Darabont, A remény rabjai és a Halálsoron című kultikus Stephen King-adaptációk rendezője 11 évvel ezelőtt fújt visszavonulót: azóta egyetlen direktori munkát sem vállalt. Most viszont -...
Fashion&Beauty
Az újabban színésznői képességeit is szívesen megcsillantó énekesnő ismét látványos stílusváltásával keltett nagy figyelmet.
Utazás
Borult ég, erős széllökések és nagy mennyiségű csapadék: nem vár ránk idilli időjárás a hét közepén.