Csípős álom hűvösebb napokra - Holland chilis forró csoki

Hidegebb esős napokon mindenkinek jól esik egy meleg ital, mikor haza ér, mi sem lehet jobb ennél a forró csokis álomnál.
Hozzávalók
- Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!4 dl tej
- 4 evőkanál holland kakaópor
- 5 szegfűszeg
- 4 fahéjdarab
- 3 kanál barna cukor
- Csipetnyi chili
Elkészítés
A kakaóport, cukrot, fahéjat és a szegfűszeget tegyük a tejbe, majd takarékon melegítsük össze, de fontos, hogy ne forrjon. A tökéletes állagot akkor érjük el, hogy ha a forró csoki, kicsit sűrűbb csak a sima kakaóknál. Amikor kiöntjük a bögrébe, fontos, hogy egy szűrőn keresztül csináljuk, hogy ne kerüljenek fűszer darabok bele. A végén szórjuk meg chilivel és természetesen még melegen azonnal fogyasszuk.
Próbáld ki a 4 forró csoki recept legalább egyikét!