Pirított leves kolbásszal

A hagyományosabb magyar konyha, illetve a kolbász szerelmeseinek ideális vasárnapi leves lehet, tartalmasabb húsos, vagy könyebb második fogás mellé is passzol.

A hagyományosabb magyar konyha, illetve a kolbász szerelmeseinek ideális vasárnapi leves lehet, tartalmasabb húsos, vagy könyebb második fogás mellé is passzol.

Hozzávalók

  • 3 marék tarhonya
  • 2 db nagyobb krumpli, vagy 3 db kisebb
  • 2 db sárgarépa
  • egy fél szál szál parasztkolbász
  • egy leveskocka
  • egy kávéskanál őrölt pirospaprika
  • olaj, víz
  • kevés zöldpetrezselyem

Elkészítés

A tarhonyát kevés olajon kicsit megpirítjuk, majd felöntjük vízzel. Beletesszük a felkarikázott sárgarépát, majd a leveskockát és a pirospaprikát. Kicsit hagyjuk főni, majd később a felkockázott krumplit is hozzátesszük, meg a zöldpetrezselymet, a kolbászt pedig csak akkor dobjuk rá, ha már a krumpli is majdnem teljesen megfőtt.

Tipp: A tarhonyát lehet hagymában megforgatva is pirítani.

Próbáld ki a zöldborsó krémlevest is!

Oldalak

Video Nagy 2025-ös szerelmi horoszkóp
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • captions and subtitles off, selected
      Hirdetés
      Lifestyle
      Mi a közös ezekben az emberekben? Hogy veszélyben voltak, de egy láthatatlan hang a segítségükre sietett. Talán egy angyal, egy szellem vagy a tudatalattijuk volt?
      Fashion&Beauty
      Ez az új hajszín trend nemcsak elegáns és időtlen, de szinte magától gondoskodik a tökéletes megjelenésről!
      Lifestyle
      Sztárok
      Sofía Vergara elkápráztatja a rajongókat nyári fotójával, miközben új bőrápoló márkáját népszerűsíti.
      Sztárok
      „Mr Sheffield” néven ismerte meg a világ „A dadus” című sorozat sztárját. De mi lett vele azóta?
      Home&Design
      Ha valamikor, most aztán igazán fontos a fenntarthatóság, így jobban tesszük, ha kétszer meggondoljuk, tényleg a kukában van-e a helye használt dolgainknak.