Elhíztak a villalakók


A VV4 lassan a fináléhoz közeledik, a bent eltöltött 4 hónap alatt a játékosok átlagosan öt kilót híztak.

A legtöbb felesleget Laci szedte fel, barátja szerint mind fizikailag, mind pedig lelkileg le van pukkanva. Laci 100 kilósan kezdte a játékot, mostanra viszont 120 kiló körül nyomhat, ennek oka valószínűleg a mozgás hiánya, és a túl sok étkezés lehet. A „hízóverseny” második helyezettje Jerzy lett, aki körülbelül 10 kilóval lett nehezebb. A VV4 szépfiúja kevesebb gondot fordít külsejére, mióta Gigivel egy párt alkotnak. Béci 80 kilósan került be a villába, neki 5 kilóval mutat többet a mérleg, bár a barátnője szerint nem hízott, hanem izmosodott.

A lányok közül Éva hízott a legtöbbet, Anyukája szerint úgy 50 kiló lehetett, mikor a villa lakója lett, és mostanra jó pár kilóval biztosan nehezebb lett. A VV4 törtetője nem különösebben figyel oda alakjára, rendre megtölti poharát alkohollal, valamint tányérját finom ételekkel, így ő végzett a dobogó harmadik helyén, már ami a súlygyarapodást illeti.
 

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Sztárok
Cariba Heine játszotta a H2O: Egy vízcsepp elég című ausztrál szériában a kissé különc, lobbanékony természetű Rikki Chadwicket, melynek köszönhetően felettébb népszerű volt a kétezres években, ma...
Home&Design
Ne feledd, még nem késő belevágni ebbe a kreatív projektbe, és élvezni az őszi természet szépségeit az otthonodban!