Vigyázz, a te konyhádban is ott lapul! Hátborzongató titok derült ki a rákkeltő ételről, amit a magyarok annyira imádnak
Szinte mindannyiunk mélyhűtőjében megtalálható, előszeretettel fogyasztjuk, pedig tudjuk jól, hogy ártalmas az egészségre.
Kiderült a teljes igazság a vörös húsokról
Vannak olyan népszerű ételek, melyektől még annak ellenére sem tudunk elszakadni, hogy tudjuk jól: ártanak az egészségünknek. A vörös húsokkal kapcsolatban például már rég igazolást nyert, hogy fokozhatják bizonyos ráktípusok kialakulásának kockázatát. Csakhogy a kutatók eddig nem tudták feltérképezni a kettő közötti kapcsolatért felelős mechanizmust. Most azonban úttörő eredményt értek el a szingapúri Nemzeti Rákközpont tudósai: olyasmit derítettek ki a magyar fogyasztók körében is töretlen népszerűségnek örvendő vörös húsokról, ami talán egy életre elveszi a kedved attól, hogy ilyesfajta ételeket tégy a tányérodra. De miről is van szó pontosan? Nyisd meg galériánkat, és olvass tovább: hidd el, ettől neked is le fog esni az állad!
Sajnos rendkívül nyugtalanítja a szakértőket a tesztek végeredménye, ami kimutatta, hogy súlyos gond van a palackozott, illetve a csapvizekkel. A jó hír, hogy tudunk tenni ellene!