Nem olyan rég Fördős Zé és Fördős Lajos összeálltak egy főzésre, és egy régi családi receptet hoztak el a nézőknek. Ez a tejfölös harcsapaprikás, kapros-túrós csuszával hosszú évek óta készül a Fördős családban, és eddig még nem volt rá panasz. Fontos is, hogy ne csak ünnepek alatt együnk halat, hanem vegyük elő akkor, amikor kedvünk van.
3/4
Fotó: Instagram
Video Élénk színek, merész minták: Íme a 2025-ös divattrendek
Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
1x
Chapters
descriptions off, selected
captions and subtitles off, selected
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
Nem olyan rég Fördős Zé és Fördős Lajos összeálltak egy főzésre, és egy régi családi receptet hoztak el a nézőknek. Ez a tejfölös harcsapaprikás, kapros-túrós csuszával hosszú évek óta készül a Fördős családban, és eddig még nem volt rá panasz. Fontos is, hogy ne csak ünnepek alatt együnk halat, hanem vegyük elő akkor, amikor kedvünk van.