Erzsébet királynő anyja híres volt arról is, hogy szeretett koktélokat keverni, és nagy kedvence volt az egy gin és egy vagy három Dubonnet (boralapú, édes aperitif likőr.) Imádta az alkoholt, bár ő nem alkoholistaként, hanem „odaadó ivóként” írta le saját magát.
IV. György király felesége ebédnél kezdte mindig az ivást a már említett koktéljával. Ezután bort fogyasztott az étkezéshez. Colin Burgess őrnagy volt a felelős azért, hogy vacsora előtt koktél keverjen a királynénak, minimum egy-két martinit, majd evés közben pezsgőt kortyolgatott. De kedvelte a testes vörös borokat is.
Később az italozás már 18 órakor elkezdődött és a királyné gyakran azt kérdezte: „Colin, elérkeztünk a varázsórához?"
Fotó: pinterest
Erzsébet királynő anyja híres volt arról is, hogy szeretett koktélokat keverni, és nagy kedvence volt az egy gin és egy vagy három Dubonnet (boralapú, édes aperitif likőr.) Imádta az alkoholt, bár ő nem alkoholistaként, hanem „odaadó ivóként” írta le saját magát.
IV. György király felesége ebédnél kezdte mindig az ivást a már említett koktéljával. Ezután bort fogyasztott az étkezéshez. Colin Burgess őrnagy volt a felelős azért, hogy vacsora előtt koktél keverjen a királynénak, minimum egy-két martinit, majd evés közben pezsgőt kortyolgatott. De kedvelte a testes vörös borokat is.
Később az italozás már 18 órakor elkezdődött és a királyné gyakran azt kérdezte: „Colin, elérkeztünk a varázsórához?"