Új paradicsomfajta a magyar konyhákban: csempészd be ételeidbe az umami ízt!
Végre a hazai gasztrovilágba is betört az unikális YOOM™ paradicsom, amit nem csak gyönyörű, sötétlila színéről ismerhetsz fel, de ízében is egészen más dimenziókat nyit meg előtted. (x)
Umami íz
Mit érzel, ha megkóstolod? Jellegzetes édes-savanyú esszenciáján kívül rendelkezik a mágikus umami ízzel is, amit – édes, sós, savanyú, keserű után – az ötödik ízként emlegetnek. Szinte lehetetlen pontosan meghatározni az umami ízt, de az bizonyos, hogy nem csak önmagában fenséges, de más ételek zamatát is szépen kikerekíti. Sőt, ha umami tartalmú alapanyaggal főzöl, jóval kevesebb sót igényel a készített étel, így az egészségedet is nagyban óvod vele.
Telis-tele vitaminnal
A YOOM™ igazi vitaminbomba! Nem csak az ízlelőbimbóidat kápráztathatod el és főzőtudományodat fejlesztheted a YOOM™ paradicsommal, de szervezeted védőpajzsaként is működhet. Számos ásványi anyagot tartalmaz, különösen magas a magnézium- és káliumtartalma és C-vitaminban is gazdag. Emellett karotinoidokban és antocianinokban is bővelkedik, utóbbi adja a jellegzetes színét is! Magas antioxidáns tartalma segítséget nyújt például a fáradtság leküzdésében is.
A legjobb gazdálkodóktól
Különleges élmények csak különleges emberektől származhatnak. A YOOM™ termesztésére, amely a legszigorúbb minőségi és környezetvédelmi normák alapján történik, csak a legjobb gazdálkodókat választják ki világszerte. A YOOM™ paradicsomokat 5 kontinensen termesztik, külső színüket a szélesség szerint változtatják: délen feketébbek, északon enyhe lilás árnyalatok.
A te konyhádban már van YOOM™ paradicsom? Szerezed be és készítsd el Marton Adri sült fetakrém receptjét, egy mennyei előételt, amit a bazsalikomos YOOM™ paradicsom koronáz meg!