A vöröshagymát fűszerként, illetve alapléként is hasznosíthatjuk, ez esetben azonban figyeljünk arra, hogy nem vegykezelt hagymát válasszunk. A hagymával, illetve annak héjából készített alaplé remek fűszerként működhet leveseinkhez, krémleveseinkhez. Ha az olvadó vajhoz hozzáadunk némi hagymahéjat, nagyszerű mártást készíthetünk. A lehetőségek tárháza végtelen - a lényeg, hogy ne pazaroljuk az értékes alapanyagokat.
A vöröshagymát fűszerként, illetve alapléként is hasznosíthatjuk, ez esetben azonban figyeljünk arra, hogy nem vegykezelt hagymát válasszunk. A hagymával, illetve annak héjából készített alaplé remek fűszerként működhet leveseinkhez, krémleveseinkhez. Ha az olvadó vajhoz hozzáadunk némi hagymahéjat, nagyszerű mártást készíthetünk. A lehetőségek tárháza végtelen - a lényeg, hogy ne pazaroljuk az értékes alapanyagokat.