Serpenyős pizza: Még gyorsabban elkészül, mint a klasszikus változat

Bármilyen feltétet tehetsz rá.
Pizza serpenyőben
Hozzávalók:
- kb. 20 dkg liszt
- 2 tojás
- 4 ek tejföl
- 4 ek majonéz
- feltétnek sonka, kolbász, gomba, zöldségek ízlés szerint
A kép csak illusztráció
Elkészítés:
A lisztet egy tálba szitáljuk, majd hozzáadjuk a tojást, a tejfölt és a majonézt is. Összekeverjük a hozzávalókat, majd amikor a lágy tésztánk csomómentes, olajjal kikent serpenyőbe öntjük. Nincs más hátra, mint rádobálni a feltéteket, a tetejére pedig reszelt sajtot, majd közepes lángon, fedővel letakarva készítsük el. Ha a sajt elkezd szétfolyni a pizzán, a tészta kész. Petrezselyemzölddel megszórva tálaljuk.
További serpenyős receptekért lapozz!
Fotó, leadfotó: 123rf.com
Oldalak
