Tonhalas tészta: Ennél egyszerűbb fogásról ne is álmodj!

10 perc alatt összedobhatod.
Tonhalas tészta
Hozzávalók:
- 2 olajos tonhal konzerv
- 1 vöröshagyma
- 4 gerezd fokhagyma
- 500 g paradicsompüré
- 1 cs spagetti tészta
- só
- bors
- bazsalikom
- friss petrezselyemzöld
- fekete olíva ízlés szerint
A kép csak illusztráció
Elkészítés:
A halkonzerv olaján megdinszteljük az apró kockára vágott hagymát, majd rádobjuk a zúzott fokhagymát is. Ezen pirítjuk meg a tonhalat, amit ezután nyakon öntünk a sűrített paradicsommal. Ezután jöhet a só és a bors, aztán az apróra vágott, friss petrezselyemzöld, végül a korábban kifőzött kész tészta. Ha alaposan összekevertük az egészet és 1-2 percig össze is sütöttük, akkor már tálalhatjuk is fekete olívával és friss bazsalikomlevelekkel a tetején.
További egyszerű tésztákért lapozz!
Fotó, leadfotó: 123rf
Oldalak
