Tonhallal töltött wrap – Egyszerű, diétás és fél óra alatt kész! Kell ennél több?

Annyira könnyű elkészíteni, hogy el sem hiszed.
Tonhallal töltött wrap
Hozzávalók:
A wraphez:
- 1 db tojásfehérje
- 5 dkg zabpehely
- 1-2 ek olívaolaj
- fűszerpaprika
- só, bors
A töltelékhez:
- 1 tonhal konzerv
- 1 fej saláta
- 1 db kaliforniai paprika
- 2 db paradicsom
A kép csak illusztráció
Elkészítés:
A zabpelyhet a tojásfehérjével és körülbelül 2 dl vízzel keverjük össze, majd ízlés szerint fűszerezzük, és pihentessük, amennyit csak tudjuk – a legjobb, ha az alap legalább egy éjszakán át a hűtőben pihen. Ezután öntsük fel annyi vízzel, hogy a palacsintatésztánál kicsit hígabb legyen, és forró olívaolajon süssünk a tésztából minél vékonyabb lepényeket. Halmozzunk rá keveset a megtisztított, apróra tépkedett salátából, a paradicsom- és a paprikakarikából, valamint a tonhalból, majd hajtsuk össze, és a végét visszahajtva tekerjük körbe alufóliával.
További két tonhalas receptért lapozz!
Fotó: 123rf
Oldalak

This is a modal window.