Töltött olajbogyók - Isteni mediterrán falatok
Mediterrán országokban érezhetjük magunkat képzeletben, ha elkészítjük és megkóstoljuk ezeket az isteni töltött olajbogyókat. Vengdégváró falatkáknak is tökéletesek, de akár délutáni nasiként is fogyaszthatjuk őket.
Hozzávalók
- nagy szemű, magozott zöld olajbogyók
A töltelékhez
- kapribogyó
- sózott szardellafilé
- fokhagyma
- zöldfűszerek (bazsalikom, majoránna, stb.)
- kenyérmorzsa
- őrölt bors
- olívaolaj
Elkészítés
A töltelék tetszőleges mennyiségű hozzávalóit tegyük aprítógépbe és pépesítsük. Ezt a masszát kiskanállal töltsük bele óvatosan az olajbogyókba. Rendezgessük el őket egy lapos tálon és máris fogyasztható.
Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!