Nagyanyáink imádták - íme a szendvicskrémek ásza

Könnyű, ínycsiklandó vasárnapi reggeli.
Párizsis szendvicskrém
Hozzávalók:
- 20 dkg párizsi
- 2 tojás
- 1 kk mustár
- 5 dkg vaj
- 5 ek tejföl
- 2 ek friss petrezselyemzöld
- só
- bors
A kép csak illusztráció
Elkészítés:
A párizsit és a keményre főtt tojásokat ledaráljuk, majd hozzákeverjük a szobahőmérsékletű vajat és a tejfölt. Belekanalazzuk a mustárt, sózzuk, borsozzuk és beleszórjuk az apróra vágott, friss petrezselyemzöldet is, majd alaposan összekeverjük az egészet. Friss, ropogós kenyérrel vagy pirítóssal is kiadós vacsora.
További ínycsiklandó kenyérfeltétekért lapozz!
Fotó: 123rf.com
Oldalak
