Szalámis-sajtos croissant házilag

Ha unod már a pogácsát, akkor próbáld ki ezt a sós receptet, ami garantáltan hamar a család kedvence lesz.
Hozzávalók
- Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is! - pizzakrém
- sajt
- csípős szalámi
- só
- köménymag
Elkészítés
A tésztát nyújtsd ki kicsit, majd vágj belőle háromszögeket. A háromszög alját kend meg egy kis pizzakrémmel, majd tegyél oda egy kevés szalámit és arra egy kis szelet sajtot. Ezután tekerd fel a tésztát és szórj egy kis sót vagy köménymagot a tetejére. 180 fokon süsd 10-15 percig, persze a sütési időt befolyásolhatja a töltelék mennyisége és a tészta vastagsága is.
Ezt is ajánljuk: Sajtos-sós stangli - Katt ide!
Fotó: the-girl-who-ate-everything.com
Oldalak

This is a modal window.