Teszek-veszek, konyhatündér leszek: életmentő sütési tippek kezdőknek

Nincs azzal baj, ha valaki nem tipikus konyhatündér, valahol mindent el kell kezdeni. Nem fakanállal a kezünkben születünk, de pánikra nincs ok. Mutatunk pár cukrász-tippet, hogyan érdemes hozzáfogni a sütés mesterségéhez.
1. Szilikon sütőlap, ami alap
Ha szilikon sütőlapot használunk, akkor megelőzhetjük azokat a "ragadós pillanatokat", ami után élmény a takarítás - persze irónikusan.
2. Mennyi az annyi?
Nem árt, ha beszerzünk egy mérőedényt (vagy konyhai mérleget), mivel így sokkal egyszerűbb kiadagolni a pontos mennyiségeket, és nehezebb lesz elrontani a finomságot. Mégiscsak könnyebb ezzel az eszközzel eldönteni, mennyi az a bizonyos "kupac" liszt, ahogy a nagyanyám mondaná.