Húsmentes napot tartanál? Próbáld ki ezeket a spenóttal töltött gombafejeket!

Bevallom, valószínűleg egy hetet sem bírnék ki hús nélkül, ám mégis jól esik néha egy-egy vega napot tartani. Ezek a gombafejek például a tölteléknek köszönhetően egészen különlegesek és nagyon laktatók!
Hozzávalók
- 20 közepes méretű gomba
- 1 ek vaj
- 2 gerezd zúzott fokhagyma
- 4 csésze friss spenót
- 220 g krémsajt
- só, bors
- ¼ csésze zsemlemorzsa
- ¼ csésze parmezán
Elkészítés
A gombákat tisztítsuk meg, szedjük ki a szárukat és fejjel lefelé helyezzük egy tepsire. A gomba szárát aprítsuk fel és a zúzott fokhagymával együtt adjuk hozzá a serpenyőben felolvasztott vajhoz. Kevergessük 2 percig, majd adjuk hozzá a spenótot. Amint megfonnyadt, jöhet hozzá a krémsajt, a só és a bors. Pár percig főzzük, majd kanalazzunk ebből a krémből a gombákra. A parmezánt keverjük el a zsemlemorzsával, majd szórjuk a gombák tetejére. 190 fokra előmelegített sütőben süssük készre 12-15 perc alatt.