Sajtkrémes-tejszínes csirkemell falatok - 20 perc alatt kész is az ebéd!

Az ünnepek között a kedvenc időtöltésünk a pihenés, épp ezért nem szeretünk órákat a konyhában tevékenykedni. Most is egy olyan receptet hoztam, amivel villámgyorsan isteni finom ebédet tudsz az asztalra varázsolni, ráadásul pofonegyszerű az egész. Mutatom, hogyan készül édesanyám sajtkrémes-tejszínes csirkéje.
Hozzávalók (4 személyre)
- 2-3 db csirkemell filé
- só, bors ízlés szerint
- főzőtejszín
- liszt (sűrítéshez)
- 2 db tömlős sajt
- 3 gerezd fokhagyma
Elkészítés
A csirkét csíkokra vágjuk, megfűszerezzük sóval, borssal (ízlés szerint meghinthetjük ételízesítővel, illetve szárnyas fűszerrel is), kevés olajon megpirítjuk. Ezután kevés lisztet szórunk rá, felöntjük a tejszínnel, belenyomjuk a tömlős sajtokat, összeforraljuk sűrű kevergetés mellett és kész is vagyunk. Rizzsel vagy hasábburgonyával tálalhatjuk.
Még több egyszerű főétel receptért kattints a következő oldalra!