Rókagombás gnocchi

Rókagombát nagyon ritkán fogyasztunk, pedig rendkívül finom. Készítsük el az alábbi receptet, nem fogjuk megbánni.

Hozzávalók

  • Tetszik az oldal?
    Nyomj itt egy nagy
    Tetszik-et és gyere
    máskor is!
    1 csomag gnocchi
  • 25 dkg rókagomba
  • 1 csokor petrezselyem
  • 6 gerezd fokhagyma
  • 3 szál újhagyma
  • 5 dkg vaj
  • olívaolaj

Elkészítés

Ha nagyobbak a gombák, akkor félbevágjuk, és sós vízben kb. 2-3 perc alatt leforrázzuk. Egy nagy serpenyőben olajat melegítünk és rádobjuk a gombát. Kissé átpirítjuk, hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát, majd a petrezselymet és az újhagymát. Közben a gnocchit sós vízben kifőzzük, és még forrón a gombához adjuk. Összekeverjük, és a tűzről lehúzva elkeverjük benne a vajat.

Ezt is ajánljuk: Gombás szendvicskrém - Katt ide!

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Egészség
Sokszor ajánlják ilyenkor az idősebb háziorvosok is, hogy minél több C-vitamint kell szedni. Az biztos, hogy erre is szükség van, de nem ez fog igazán javítani a közérzetünkön.
Lifestyle
A vásárlók általában tudják nagyon jól, hogy mit várnak el egy pénztárostól. Most ezt tapasztalták a Lidl egyik kasszásánál.
Lifestyle
Az autó nemcsak közlekedési eszköz, hanem gyakran az egyik legnagyobb értékű tárgy, amit birtoklunk, ráadásul mindennapjaink nélkülözhetetlen része. Ennek ellenére sokan alábecsülik, milyen könnyen...
Utazás
A külföldi túrázó elmondása szerint már napok óta bolyongott a hegyekben. A csodának köszönheti, hogy életben maradt.
Lifestyle
Egyre nagyobb teret hódítanak a kerámia főzőlapok a hagyományos gáztűzhellyel szemben, azonban nem árt tisztában lenni azzal, hogyan érdemes nekifogni a tisztításuknak.
Sztárok
Károly felesége még 2017-ben vallott őszintén élete legfájdalmasabb időszakáról egy interjúban.