Rántott tortellini - Különlegesség a mindennapokra
Ki mondta, hogy az olasz töltött tészta, a tortellini csak főzve jó? Érdemes néha egy kicsit felturbózni, például kirántani! Kell rászánni bizonyos időt, de megéri a fáradságot.
Hozzávalók
- 1 csomag sajtos tortellini
- ½ csésze olaj
- ½ csésze liszt
- 2 tojás
- 1 csésze zsemlemorzsa
- ¼ csésze reszelt parmezán
- 2 tk apróra vágott petrezselyem
- ¼ tk szárított pirospaprika-pehely
Elkészítés
Keverjük össze a zsemlemorzsát a parmezánnal, a petrezselyemmel és a pirospaprika-pehellyel. Főzzük meg a tortellinit, öntsük le a levét, csepegtessük le és forgassuk bele a lisztbe, a felvert tojásba és a zsemlemorzsás keverékbe. Forró olajban süssük ki, és bármilyen szósszal, mártogatóssal tálalhatjuk.
Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!