Mustáros-sajtos csípős töltött sertésborda
Unod a csirkét? Itt egy igazán könnyen elkészíthető recept, amely garantáltan feldobja a hétköznapjaidat. Az enyhén pikáns sertésborda remek választás egy családi ebédhez, vagy ha csak a párodat szeretnéd meglepni valami egyszerű finomsággal.
Hozzávalók
- 4 szelet karaj csont nélkül
- 1 db hegyes erős paprika
- 1 kanál dijoni mustár
- 8 db kockasajt
- őrölt fehérbors
- só
- 20 dkg finomliszt
- 3 tojás
- 20 dkg zsemlemorzsa
- 5 dl olaj
Elkészítés
A karajszeleteket klopfoljuk ki, majd ízesítsük sóval. A paprikát vágjuk apró darabokra és dolgozzuk össze a sajttal és a mustárral, majd sózzuk és borsozzuk meg, végül osszuk négy egyenlő részre. A hússzeletek egyik felére tegyünk ebből az öntetből, majd hajtsuk rá a másik felét. A töltött húsokat panírozzuk be, és süssük ki olajban. Hasábburgonyával, rizzsel, de burgonyapürével is remek fogás.
Kóstold meg a meleg ellen rendkívül hatékony görög gyümölcslevest!