Mediterrán csirkecombok - Különlegesség Dél-Európából
Dél-Európába repülhetünk képzeletben, ha megkóstoljuk ezeket az isteni csirkecombokat. Könnyű elkészíteni és legalább egy kis különlegességet csempészhetünk vele a mindennapjainkba.
Hozzávalók
- 80 dkg csirkecomb
- 60-80 dkg paradicsom
- 15 dkg olívabogyó
- 1 fej vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- bazsalikom, oregánó, majoránna
- só, bors
Elkészítés
A csirkecombokat szórjuk meg sóval és majoránnával, majd hűtőben pihentessük néhány órán át. A hagymát, fokhagymát és paradicsomot aprítsuk fel, ízesítsük sóval, borssal, bazsalikommal és oregánóval. A csirkecombokat tegyük egy tepsibe, öntsük rá a felaprított zöldségeket és az olívabogyót. Előmelegített sütőben 160-180 fokon süssük készre. Krumplipürével tálaljuk.
Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!