Krémsajtleves
A krémleveseket mindannyian imádjuk, hiszen nem csak gyorsan elkészülnek, de laktatóak és istenien finomak. Épp ezért lepjük meg szeretteinket ezzel a mennyei krémsajtlevessel.
Hozzávalók
- 2 doboz tejszínkrémsajt
- 3 ek burgonyapehely
- 1 l húsleves vagy zöldségerőleves
- fél csokor snidling
- bors
Elkészítés
A húslevest vagy zöldségerőlevest felforraljuk, és belekeverjük a krémsajtot. Addig főzzük, míg a krémsajt felolvad, ekkor meghintjük a burgonyapehellyel vagy burgonyapüréporral, csomómentesre keverjük, és összefőzzük. Ízlés szerint fűszerezzük. Leveses csészékbe osztjuk szét, és frissen vágott snidlinggel megszórva tálaljuk.
Ezt is ajánljuk: Krémleves sült paprikából - Elképesztő ízvilág - Katt ide!