Krémleves babbal és salsa szósszal - 5 perc alatt kész

Ez a babbal és salsa szósszal megbolondított krémleves pikk-pakk elkészül, így az is bátran kipróbálhatja, akinek naponta csak pár perce jut főzésre. Mutatjuk a receptet!
Hozzávalók (4 adag)
- 2 konzerv fekete bab
- 1 és 1/2 csésze húsleves alaplé
- 1 csésze házi vagy bolti salsa szósz
- 1 evőkanál őrölt kömény
- 4 evőkanál tejföl
Elkészítés
Botmixerrel keverjük össze a babot, az alaplevet, a salsa szószt és a köményt. Minél krémesebb a végeredmény, annál jobb. Ezután öntsük a levest egy serpenyőbe és melegítsük addig, míg fel nem forr. Tálaljuk tejföllel.
Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!