Így készíts tökéletes májgaluskát - Recept

A májgaluska leves egy igazi sláger hazánkban, így nagyon sokszor találkozhatunk vele étlapokon, vagy a hétvégi családi ebédnél.
Hozzávalók
- 2-3 db csirkemáj
- 1 tk zsiradék
- 1 tk reszelt vöröshagyma
- 1 db tojás
- 1 db tejben megáztatott, kifacsart és összemorzsolt zsemle
- só, bors, majoránna
- liszt
Elkészítés
A zsiradékban megpirítjuk a hagymát, majd a tűzről levéve, beleadjuk az összemorzsolt zsemlét, a megkapart májat, a tojást, a fűszereket és annyi lisztet, hogy galuska keménységű tésztát kapjunk. Egy-két óra hosszat pihentetjük, majd a forró levesbe mártogatott kiskanállal apró galuskákat szaggatunk belőle. Egy két perces forralás alatt megfő.
Ha szereted a májgaluska levest, akkor nyomj egy lájkot vagy oszd meg a cikket másokkal is!