Gombás sertéshús curryvel - Ha unod a hagyományos ízeket
![](https://www.femcafe.hu/sites/default/files/styles/story_hero/public/default_images/image_not_found.jpg?itok=cxG_mT8U)
Egy kis gombával és curryvel megspékelve a húsételeket kiváló ebédet varázsolhatunk az asztalra. Mutatjuk, mi hogyan készítjük!
Hozzávalók
- 30 dkg sertéshús
- 20 dkg gomba
- 1 fej vöröshagyma
- fél csokor metélőhagyma
- fél csokor petrezselyem
- 2 ek olaj
- curry, só, bors
Elkészítés
Az olajat forrósítsuk fel, majd tegyük bele a felkockázott húst. Kevergetve süssük át, majd adjuk hozzá a megtisztított és felaprított hagymát és gombát. Fűszerezzük borssal, sóval, a finomra vágott metélőhagymával és petrezselyemmel. Öntsünk rá egy kevés vizet és főzzük addig, míg megpuhul.
Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!