Olyan, mint az eredeti, csak finomabb - Gesztenyés krémes, a tökéletes desszert
![](https://www.femcafe.hu/sites/default/files/styles/story_hero/public/images2017/cikkek/kremes_123rf_980x480.jpg?itok=goa55O7D)
Mert gesztenyével minden jobb!
Gesztenyés krémes
Hozzávalók:
A tésztához:
- 4 ek liszt
- 4 ek porcukor
- 4 db tojás
- 1 ek kakaó
- 0,5 dl olaj
- fél csomag sütőpor
A krémhez:
- 25 dkg gesztenyepüré
- 10 dkg porcukor
- 10 dkg margarin
- 1 vaníliás pudingpor
- 4 dl tej
A tetejére:
- 0,5 l tejszín
- 10 dkg porcukor
Elkészítés:
A tészta alapanyagait összekeverjük, majd nyújthatóvá gyúrjuk, és kilisztezett, kivajazott tepsiben tűpróbáig sütjük. A krémhez a pudingot felfőzzük a tejben. Kikeverjük a margarint a porcukorral, majd hozzáadjuk a pudingot és a gesztenyepürét. Jó alaposan elkeverjük az egészet, és megkenjük a krémmel a tésztát, a sütemény tetejére pedig kemény habot verünk a porcukorból és a tejszínből.