A felmelegített főtt rizs már nem az igazi? Így lesz olyan, mint új korában

A rizst sokan csak frissen szeretik, mert újramelegítéskor hajlamos kiszáradni. Mutatjuk, hogyan varázsold újjá a maradék köretet.
Még mindig a legnépszerűbb köret
Bár egyre többen kísérleteznek különböző egészséges köretekkel, a rizs még mindig a legnépszerűbb kísérő főételek mellé. Utóbbi nem véletlen, hiszen nehéz vele mellélőni - könnyen és gyorsan elkészül, sokféleképpen variálható és helyes tárolás esetén akár napokig is eláll.
Ezen ponton sokan felhördülhetnek, hiszen mindannyian találkoztunk már többnapos, kiszáradt, íztelen-szagtalan főtt rizzsel, amelyhez minden igyekezet ellenére is nehezen jön meg az ember kedve.
Pedig a felmelegített főtt rizs nem eredendően rossz - némi konyhai fondorlattal ismét finom, ízes köret varázsolható belőle.
Cikkünk folytatódik, lapozz!
Fotó: pinterest
Oldalak
