Garnéla és kagyló alfredo-módra

Ízletes és egészséges különlegesség. A fehérje, zsír és szénhidrátadagot nagyszerűen pótolja. Az óceánok frissességét ötvözi tavaszias zöldséggel és jó minőségű tápanyagokkal.
Hozzávalók (4 adag)
- 3 csésze nyers barnarizs
- 6 csésze zsírnélküli csirkehúslé
- 25 dkg garnéla párolva
- 25 dkg kagyló párolva
- 1 csésze sovány ranch öntet
- 1 csésze párolt brokkoli darabolva
Elkészítés
Forraljuk fel a rizst a csirkehúslében. Amikor a húslé elkezd forrni, keverjük bele a többi hozzávalót, kivéve a ranch öntetet. Folyamatos keverés mellett főzzük, amíg a vizet fel nem veszi. Végül adjuk hozzá a ranch öntetet és tálaljuk.
Ezt is ajánljuk: Ananászos csirke - Katt ide!