Fűszeres halfilé - Mennyei ízvilág

Ha szeretnéd egy kicsit változatosabbá tenni a halételeket, mutatunk egy szuper ötletet! Csak be kell pácolni a halat és pár perc alatt kisütni! Imádni fogod!
Hozzávalók
- 4 halfilé
- 2 ek extra szűz olívaolaj
A páchoz
- 1 ek pirospaprika
- 1 tk őrölt kömény
- 1 tk hagymapor
- 1 tk fokhagymapor
- 1 tk szárított kakukkfű
- 1 tk mustár
- ¾ tk só
- ⅛ tk cayenne bors
- csipet fekete bors
Elkészítés
Elsőként készítsük el a pácot: egy kis tálkában keverjük el a hozzávalókat. A halfiléket forgassuk meg benne, jó alaposan, hogy átvegye az ízét. Hagyjuk pácolódni egy rövid ideig, majd egy serpenyőben melegítsünk olívaolajat. Süssük át a hal mindkét oldalát, az a jó, ha sötétbarna árnyalatot kap. Kukoricás rizzsel tálaljuk.
Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!
Fotó: madhousefamilyreviews.blogspot.com
Oldalak
