Töltött rántott hús: annyira finom, hogy ezentúl csak így fogod készíteni!

Sokkal jobb és laktatóbb, mint a hagyományos verzió, így nem csoda, ha innentől mindig ezt szeretné majd enni a család.
Rántott karaj tojással és sajttal töltve
Hozzávalók:
- 8 szelet sertéskaraj
- 15 dkg reszelt trappista
- 4 db kemény tojás
- 3 db tojás (a panírhoz)
- 2 ek tejföl
- 1 fej hagyma
- zsemlemorzsa
- sült hús fűszerkeverék
- liszt
- só, bors
Elkészítés:
Klopfold ki és fűszerezd be a karajszeleteket. A főtt tojásokat törd össze, a hagymát aprítsd fel, sózd, borsozd, majd keverd össze a reszelt sajttal és a tejföllel. A kész masszát terítsd rá a hús egyik oldalára, hajtsd rá a másik felét majd egy hústűvel tűzd össze. Óvatosan panírozd be végül pedig forró olajban süsd aranybarnára.
További két töltött étel receptjéért lapozz!
Oldalak
